Home Stiri Adela și Radu, despre momentele delicate întâmpinate în relație

Adela și Radu, despre momentele delicate întâmpinate în relație

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 602 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul nostru. Cei doi au o relație serioasă, extrem de strânsă, dar asta nu înseamnă că a fost lipsită de probleme.

În cadrul unui interviu, cei doi actori au vorbit despre momentele mai puțin plăcute cărora au trebuit să le facă față, dar și despre viața cu doi copii, în timp ce al treilea se pregătește să apară.

„Provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă, pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă, după o zi, nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor.

Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur însă de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită (n.r. – zâmbește).

Nu am avut niciodată o ordine în ceea ce privește responsabilitățile fiecăruia. Depindem fiecare de disponibilitatea celuilalt. În cazul meu, îmi place mai mult ca oricând să spăl vasele, să fac mâncare, să duc copiii la grădi, să fac cumpărături. Lucruri de-astea.

Noi am avut parte de ajutorul total al bunicilor. Am fost și suntem foarte norocoși. Însă, la trei copii, se mai cere o mână de lucru (n.r. – zâmbește). Și, da, căutăm o femeie care să ne ajute cu tot ce ține de casă și copii, atunci când se cere. Suntem încrezători că vom găsi un om bun și muncitor”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies