Home Stiri Bianca Drăgușanu nu este mulțumită de intervențiile estetice: „O porcărie”

Bianca Drăgușanu nu este mulțumită de intervențiile estetice: „O porcărie”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 835 views 3 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu și-a exprimat nemulțumirea pe pagina sa de Instagram cu privire la un implant pe care și l-a făcut anul trecut. Aceasta a decis să își facă un implant de sprâncene și, acum, a mers la cabinetul medicului estetician pentru a rezolva imperfecțiunile apărute.

„În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implant la sprâncene. O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată. Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat, mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot. Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare. (…).

Și a trecut anul, sprâncenele au început să crească… crețe! Iar acum, o dată la două săptămâni, nu-i așa, trebuie să vin să le îndrept. Deci, am sărit din lac în puț, că poate altă treabă nu aveam. (…). Mi-a crescut un gard în loc de sprâncene. Am ditamai tufișul la ochi. Și trebuie să le și tundem.

Bun, deci, una peste alta, recomand implantul de sprâncene dacă ai părul întins și nu ai părul creț, așa cum îl am eu, pentru că… Doamnelor și domnilor, acum se tunde gardul, pentru că a venit primăvara și trebuie să facem o defrișare. Se tunde gardul… Ce mi-o fi trebuit mie implant de sprâncene?”, a spus aceasta pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar o săptămână, Cristina Cioran a spus ce părere are despre operațiile estetice ale Biancăi, dat fiind faptul că fosta prezentatoarea a trecut pragul cabinetelor nu de puține ori.

„Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultuoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă… dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă. Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși”, a declarat Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni televizate…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies