Adela vorbește despre botezul lui Adrian, după ce a fost nevoită să îl anuleze în urmă cu puțin timp

Share

Adela Popescu a fost nevoită, în urmă cu doar câteva săptămâni, să anuleze botezul lui Adrian, mezinul ei și al lui Radu Vâlcan. Acum, în cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre evenimentul care urmează să aibă loc, dar și despre bona care îi ajută la creșterea micuților.

„Am aflat că sunt pozitivă cu două zile înainte de botez, așa că am amânat brusc. Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii.

Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie. Consider că nașii sunt parte din familia extinsă și, tocmai din acest motiv, noi nu ne-am dorit să facem din asta un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără. (n.r. – zâmbește).

Da, este alături de noi dinainte cu o lună sau două înainte să nasc. Nu a fost angajată să fie bonă, ci să ne ajute la menaj, pentru că reprezenta o foarte mare problemă și responsabilitate. Copiii sunt mici, fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față. Dacă înainte, când aveam unul sau doi copii, ne ajutau bunicii, acum nu mai pot… Ne-au depășit numeric! (n.r. – zâmbește).

Ea stă în casă, locuiește la noi, am avut fler și sper ca lucrurile să rămână ca și până acum. Este un om pe care l-am asimilat bine, din prima. A început prin a fi o prezență constantă și copiii s-au obișnuit cu ea, așa că mă ajută și cu diferite nevoi ale lor. Dacă vor să se joace în fața casei cu ceilalți copii, iar noi suntem ocupați, atunci îi supraveghează, dar, altfel, nu are responsabilități de bonă”, a spus Adela în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news