Un Pulover Legendar al Prințesei Diana Stabilește Recordul la Licitație

Unul dintre celebrele pulovere ale Prințesei Diana a intrat în istorie, fiind vândut pentru suma de 1,1 milioane de dolari.

Simbolistica din Spate

Prințesa Diana a lăsat în urmă nenumărate amintiri, iar una dintre cele mai remarcabile este legată de inconfundabilul ei simț al stilului. Combinația dintre pantalonii scurți de tip „biker” și bluzele tip „crewneck”, precum și celebra rochie neagră, fără bretele, denumită „rochia răzbunării”, sunt doar câteva exemple. Un alt exemplu distinctiv este Puloverul ei cu tema „Oaia Neagră”. Creat de marca modestă Warm and Wonderful și purtat la un meci de polo în 1981, acest pulover roșu, de lână, era decorat cu desene de oi albe, având în centru o oaie neagră.

O Piesă Istorică la Licitație

După mai bine de patruzeci de ani, puloverul, interpretat ca reprezentând sentimentele Dianei de outsider în cadrul familiei regale, a fost scos la licitație. Acesta a obținut cel mai mare preț vreodată plătit pentru un articol vestimentar purtat de regina Prințesa Diana.

Detalii despre Vânzare

La recenta licitație „Fashion Icons”, organizată de Sotheby’s în New York, puloverul a fost adjudecat pentru suma impresionantă de 1.143.000 de dolari, cu o creștere spectaculoasă de la 115.000 de dolari la suma finală în doar cincisprezece minute, conform informațiilor oferite de CNN.

Rochia de Nuntă de Rezervă a Prințesei Diana

Stilul vestimentar al Prințesei Diana a reapărut în actualitate când au fost dezvăluite pentru prima dată imagini cu rochia ei de nuntă de rezervă. Creată ca o alternativă în cazul în care designul rochiei originale ar fi fost divulgat, aceasta a doua rochie prezenta multe similitudini cu cea purtată de Diana la nunta sa din 1981.

Măsurile de Păstrare Secretă a Designului

Deși rochia de rezervă era similară cu cea originală, echipa de design a luat toate măsurile necesare pentru a păstra designul principal în secret.

Influența Durabilă a Stilului Prințesei Diana

De-a lungul anilor, nenumărate personalități, inclusiv Kate Middleton, au fost inspirate de stilul Prințesei Diana. Eleri Lynn, responsabilul expoziției dedicată modei Prințesei Diana, a subliniat că Diana a devenit un simbol al eleganței, iar moda a devenit secundară în comparație cu personalitatea și activitatea ei..

Abonează-te pe:Yve.ro news