Home Stiri Mondene Adelina Pestrițu este în mijlocul unui scandal de proporții

Adelina Pestrițu este în mijlocul unui scandal de proporții

autor Mirela
889 views

După ce a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus, Adelina a dispărut complet de pe rețelele sociale. Aceasta a ajuns ținta criticilor internauților, iar pozele sale au ajuns locul unde aceștia se dau cu părerea. Unele persoane o critică, spunând că nu a avut grijă de propria persoană, în timp ce altele spun că a fost plătită pentru a face această afirmație.

„Arată testul, pentru că, acum câteva săptămâni, ai făcut testul și l-ai arătat. Acum de ce nu arăți public că e pozitiv? Manipulare pe față, tocmai ce spune Selly”, „Te-au plătit masonii să manipulezi lumea? Vezi că Dumnezeu există!!! Până și satana se teme de Dumnezeu, dar oamenii, nu”, „Adorabili ăștia care spuneți că nu există virusul. Incredibil cum majoritatea sunteți analfabeți, limitați și habar nu aveți de nimic. Dar știți voi cum este cu bolile, sunteți și cercetători, și medici. Nu puteți urma niște reguli de bun-simț, Doamne ferește să vă spălați pe mâini, să nu suflați în ceafă la cozi. Adorabili”, „Ade, noi te iubim mult și suntem lângă tine, să te faci bine”, „Nu am nimic cu ea, numai în situația ei să nu fii acum, dar nici nu mi se pare că a făcut mare lucru în a se proteja, zilnic la salon, la spălat pe cap, zilnic la filmări, toată ziua dintr-un loc în altul. Știți vorba: «Pe degeaba ai toți banii din lume, dacă sănătate nu ai!!!». Sunt lucruri la care putem renunța pentru binele nostru, al familiei… prevenție se numește, mai bine să prevenim, schimbarea vine din noi! Însănătoșire grabnică și ție, și familiei tale”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care influencer-ul le-a primit la ultima sa postare.

Internauții s-au împărțit în două tabere: unii care o cred și speră să revină cât mai repede, iar alții care o critică, fiind convinși că sunt alte interese la mijloc…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed