HomeStiri Mondene Adelina Pestrițu a fost atacată de hoți în America

Adelina Pestrițu a fost atacată de hoți în America

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 685 views
adelina-pestritu-fost-atacata-de-hoti-america in Stiri Mondene

Adelina Pestrițu a petrecut câteva săptămâni în America, unde și-a sărbătorit și ziua de naștere. Deși totul ar fi trebuit să fie doar lapte și miere, vedeta a povestit că a fost atacată de hoți chiar în miezul nopții.

adelina-pestritu-fost-atacata-de-hoti-america

Niște musafiri nepoftiți i-au stricat vacanța Adelinei Pestrițu din America. Hoții au năpustit în casa prietenei sale chiar în toiul nopții, iar ce a urmat este demn de un scenariu de film. Vedeta a povestit aventura în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Am mers, la începutul anului, în vacanță în America. A fost minunat, așa cum e mereu când zbor peste Ocean, mai ales că, de data aceasta, mi-am serbat acolo și ziua de naștere. La un moment dat, după o zi de plajă, am ajuns acasă. M-am așezat pe canapea și am constatat că nu prea mai aveam semnal la telefon. Tot încercam să prind semnal. Era destul de târziu, dar am ales să nu mă duc la somn imediat. Era în jur de 12 noaptea când am auzit zgomote. Am crezut că prietena mea s-a trezit și se mișcă prin camera. Am strigat la ea, timp în care ea credea ca eu sunt cea care face zgomot. A venit la mine și atunci ne-am dat seama amândouă că era altcineva. Ne-am năpustit la ușa de la intrare, eu neștiind foarte bine încuietorile și nici casa, și am ieșit.

Am fugit la casa vecinilor din față. De acolo am auzit cum au fugit hoții. Era un zgomot destul de puternic, așa că ne-am imaginat că nu a fost doar unul singur. Nu se mai întâmplase așa ceva în cartierul acela. Prietena mea a sunat la 911 (n.r. poliția din SUA) și au venit 14 mașini de poliție, care au împânzit tot cartierul. Sergentul ne-a invitat să urcăm în mașina ofițerilor, așa cum prevede legea în America. La scurt timp au sosit și două elicoptere, care au survolat zona. A fost ca o scenă de film. Dacă cineva îmi spunea că am să trăiesc așa ceva vreodată, nu aș fi crezut. Iar dacă cineva m-ar întreba acum, după aceasta peripeție, dacă m-aș mai întoarce în America, aș spune «Da!», fără ezitare. America e un vis frumos”, a povestit Adelina Pestrițu la Teo Show…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed