HomeStiri Mondene Adelina Pestrițu ne învață cum să ne machiem fără oglindă

Adelina Pestrițu ne învață cum să ne machiem fără oglindă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 940 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/11_06973000.jpg

Adelina Pestrițu ne învață cum să ne machiem atunci când suntem pe grabă și nu mai avem timp de pierdut în fața oglinzii.

11_06973000

Vedeta spune că se poate obține un machiaj perfect chiar și în acest fel. Și, cu siguranță știe ce vorbește, pentru că este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar aparițiile sale sunt mereu impecabile…

adelina-pestritu-1

Vedeta ne învață, astfel, cum să ne machiem fără oglindă: „Vă spun exact de ce aveţi nevoie. Nelipsitul fond de ten, un corector dacă avem cearcăne, pudră. Mascara, un bureţel pentru fond de ten. Un blush. O cremă. Pensule. Se pune cremă pe faţă pentru a hidrata tenul. Iar apoi fondul de ten şi pudra. Fiind pe grabă, cum vă spuneam, o să aleg o nuanţă de blush pe care o voi folosi pe pleoapă, care va ţine locul unui fard.  În funcţie de forma ochilor, aplicăm fardul.  O să pun iluminatorul, o să-l pun sub sprânceană. În cazul în care v-a picat puţin fard şi asta n-aveţi cum să ştiţi că este un make-up fără oglindă puteţi să curăţaţi cu pensula cu pudră. Mai departe, trecem la mascara. Pasul următor: sprâncenele. Acum trecem la blush. O să-mi pun un gloss pentru că iubesc machiajul natural şi nimic nu trebuie să fie prea mult. O să-mi pun un gloss pentru că iubesc machiajul natural şi nimic nu trebuie să fie prea mult. O să-mi conturez puţin zona nasului. Şi am terminat”.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed