HomeStiri Mondene Adelina Pestrițu rupe iar gura târgului! Ce a mai făcut bruneta?

Adelina Pestrițu rupe iar gura târgului! Ce a mai făcut bruneta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Adelina-Pestrițu-rupe-gura-târgului-iar-Ce-a-mai-făcut-bruneta.jpg

De când s-a despărțit de Speak, Adelina Pestrițu este un alt om.

Adelina-Pestrițu-rupe-gura-târgului-iar!-Ce-a-mai-făcut-bruneta

S-a despărțit de dragostea vieții ei, și-a tuns părul, și-a pus silicoane mai evidente, iar acesta este doar începutul. Adelina a devenit și vegetariană după despărțirea de artistul din Moldova. Care a fost declicul? Vrea Adelina să uite acea perioadă din viață ei? Indiferent care este motivul schimbării ei, important este că îi prinde foarte bine și ne bucură și nouă privirile.

Mai nou, Pestrițu este în vacanță în Malta, unde și-a scos la bronzat sânii noi, care, fie vorba între noi, sunt perfecți.
Adelina este foarte mândră de corpul ei, de care are grijă tot mai mult, lucrează intens în sala de fitness, are peste 26 de tatuaje pe care nu se sfiește să și le arate. Ce mai, Adelina Pestrițu este pe culmile gloriei!

Abdomenul foarte bine lucrat, silicoanele de care este foarte mândră și tatuajele sunt punctele de interes are frumoasei brunete.
De când și-a mărit bustul, Adelina are foarte multe contracte cu branduri de lenjerie intimă…

Pare că l-a uitat definitiv pe Speak, despre care se zvonește că a înșelat-o. Și fostul soț, Liviu Vârciu, a înșelat-o. Oare Adelina atrage bărbații infideli și de asta și-a schimbat stilul de viață?!

Sursa:click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed