Home Stiri Mondene Adrian Mutu, clipe de coșmar din cauza fiului său! Ce i s-a întâmplat tânărului

Adrian Mutu, clipe de coșmar din cauza fiului său! Ce i s-a întâmplat tânărului

autor Negriu Elena
1,5K views

Adrian Mutu a trecut printr-o perioadă încărcată de tensiune și griji, din cauză că Mario, fiul său din prima căsnicie, cu Alexandra Dinu, a fost operat pe cord deschis.

Încă de când se afla în proces de divorț de Alexandra Dinu, Adrian Mutu a aflat, în urma unui control de rutină pe care îl făcuse fiul său, că Mario suferă de probleme grave cu inima.

Băiatul în vârstă de 11 ani a necesitat de urgență o operație pe cord deschis, părinții săi trăind un adevărat coșmar și ținând totul ascuns de ochii presei.

Mario a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, iar mama sa a găsit puterea să poată dezvălui detalii despre situația dificilă prin care au trecut.

„Acum, că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc ce probleme au la inimă şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri.

Şi pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă…

M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme”, a declarat Alexandra Dinu pentru Gente, în urmă cu ceva timp.

Fosta soție a lui Adrian Mutu i-a spus fiului lor că intervenția chirurgicală pe care a suferit-o a fost pentru a îl ajuta să devină un sportiv de succes, asemenea tatălui său.

Acest fapt s-a adeverit, întrucât în prezent Mario este sănătos, a ajuns să practice baschetul și să fie foarte bun în acest sport de care este interesat…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed