Home Stiri Andreea Antonescu, mărturisire șocantă! De ce acceptase, de fapt, cererea în căsătorie a lui Traian Spak

Andreea Antonescu, mărturisire șocantă! De ce acceptase, de fapt, cererea în căsătorie a lui Traian Spak

autor Negriu Elena
1k views 2 minute timp de citit

Andreea Antonescu, în vârstă de  37 de ani, a decis să divorțeze de tatăl fetiței ei, Traian Spak, Sienna, iar din luna mai sunt despărțiți.

Aceștia au rămas totuși în relații bune, dar artista a dezvăluit abia acum adevăratul motiv pentru care acceptase să devină soția lui Traian Spak.

Dezvăluirile pe care le-a făcut celebra cântăreață în legătură cu ceea ce o determinase să accepte cererea în căsătorie a fostului soț au stârnit controverse în mediul online, fanii acesteia fiind șocați.

„Nu-ți poți imagina de câte ori am zis «Nu!» în viața mea. Când am fost cerută de ultima persoană, mi-a fost rușine să zic «Nu!».

Mai erau niște prieteni prin jur și nu am putut să fiu rea. Am zis «Da!» și a fost singura dată. I-am dat inelul înapoi și i-am zis că nu mă reprezintă.

M-am măritat fără rochie și fără inel. Acesta a fost adevărul.

M-a cerut la Disneyland, locul care îmi plăcea mie cel mai mult de pe fața Pământului, inelul era exact în prăjitura mea preferată.

Era totuși un cadru… Am admirat lucrurile astea. Le-am admirat pentru câțiva ani. Am fost recunoscătoare.

Au mai trecut câteva luni până să-i spun. Să rezumăm totul… n-a fost să fie”, a dezvăluit Andreea Antonescu în cadrul emisiunii Teo Show.

Vedeta a început o relație nouă ce durează deja de mai bine de o lună. Aceasta formează un cuplu cu Ștefan Manolache, reporter, și a dezmințit zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit.

„Nu înțeleg de unde a apărut acest fake-news. Adică, cine și de ce ar avea interesul să spună că între mine și Ștefan sunt probleme?

Adevărul este altul, cu totul altul.

Și, ca să îi liniștesc pe unii, le pot spune că totul este foarte bine între mine și Ștefan, nu ne-am despărțit, nu ne-am certat, suntem împreună.

Mai mult chiar, Ștefan se înțelege bine și cu Sienna, iar relația noastră este una și de amiciție, nu doar de dragoste”, a declarat Andreea Antonescu pentru Wowbiz.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies