Home Stiri Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii! Iată ce a hotărât instanța

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii! Iată ce a hotărât instanța

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 560 views 1 minute timp de citit

Adriana Bahmuțeanu este extrem de fericită deoarece după aproape doi ani de procese s-a luat, în sfârșit, o decizie finală cu privire la școala pe care o pot frecventa cei doi băieți ai săi.

Decizia oferită de instanță a fost în favoarea Adrianei Bahmuțeanu, iar vedeta este în culmea fericirii.

„Am câștigat! Definitiv și irevocabil! În sfârșit, dragii mei, după aproape doi ani de procese, instanța a decis ca ambii mei copii să studieze la o școală de stat și nu la o școală privată, așa cum și-ar fi dorit fostul meu soț, care însă nu a demonstrat instanțelor prin care ne-a tot târât, atât pe mine, cât și pe copii, că este dispus să și plătească! Mai mult, a susținut în permanență în fața judecătorilor că nu are bani (propriilor copii le dă o pensie alimentară de tot râsul, de vreo 800 de lei pe lună ambilor). Ura! Am cel mai frumos cadou anul acesta!” , a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina personală de Facebook…

Comentariile nu au încetat să apară, fanii acesteia felicitând-o, aceștia știind foarte bine cât de mult și-a dorit Adriana Bahmuțeanu să se dea o decizie finală privind școala la care vor învăța cei doi băieți.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies