HomeStiri Mondene Adriana Iliescu are o ULTIMĂ DORINȚĂ care te va cutremura. Ce vrea să mai facă pentru fiica ei?

Adriana Iliescu are o ULTIMĂ DORINȚĂ care te va cutremura. Ce vrea să mai facă pentru fiica ei?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/61575031.jpg

Adriana Iliescu este femeia care a devenit mamă pentru prima dată la incredibila vârstă de 66 de ani.Fosta profesoară de limba şi literatura română a ajuns la vârsta de 82 de ani şi a făcut o declaraţie şocantă.

Ca orice mamă obişnuită, Adriana Iliescu îşi doreşte să îşi vadă fetiţa mare, chiar dacă între ele există o diferenţă de vârstă exagerată: 66 de ani.

Nu am multe doleanţe, decât aceasta… să am putere să muncesc, să o educ, să-i cumpăr rochie de mireasă„, a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu are o ULTIMA DORINTA care te va cutremura. Ce vrea sa mai faca pentru fiica ei 2

Iată ce îşi doreşte Adriana Iliescu: să îşi vadă fiica mireasă. Este o declaraţie care categoric îţi face pielea de găină. Cea mai vârstnică mamă din România a declarat că o creşte absolut obișnuit pe Eliza şi că este o fetiţă normală…

„Îi plac băieţii de la şcoală. Acum îi place de un coleg. Cum o văd eu pe ea acum, mă aştept ca la 18 ani să fie măritată. Îşi doreşte să aibă copii, să aibă o familie mare. Am discutat cu ea chestiunile astea legate de iubire şi i-am explicat: «Una e că îţi place ţie de un băiat, alta dacă sentimentul e reciproc». Ea înţelege tot”, a mai declarat Adriana Iliescu pentru Spynews.ro.

Adriana Iliescu are o ULTIMA DORINTA care te va cutremura. Ce vrea sa mai faca pentru fiica ei 1

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed