Home Stiri Mondene Afla cum poti slabi in functie de zona corpului unde ai acumulat cele mai multe kilograme

Afla cum poti slabi in functie de zona corpului unde ai acumulat cele mai multe kilograme

autor Elena Yvette
2,K views

Modalitatea prin care te-ai îngrășat îți poate arăta totodată și cum poți slăbi. Această informație este extrem de utila celor care se îngrașă și nu reușesc să slăbească deși au încercat diferite metode.

Conform specialiștilor, există diferite tipuri de obezitate, pe care însă puțină lume le cunoaște. În funcție de acestea, sunt anumite metode prin care se poate slăbi eficient. Descoperă în continuare cum poți scăpa în mod eficient de kilogramele în plus.

Există șase tipuri de obezitate.

Fiecărui tip de obezitate îi corespunde un anumit mod de a elimina grăsimea acumulată:

  1. Obezitatea cauzată de circulația sângelui

Obezitatea cauzată de circulația sângelui este considerată ca fiind moștenire genetică. Cele mai multe persoane afectate de acest tip de obezitate sunt cele care au picioarele umflate și femeile însărcinate. Modalitatea de combatere a acestei obezități o reprezintă alergarea sau urcatul scărilor.

  1. Obezitatea cauzată de inactivitate

Prin acest tip de obezitate sunt afectate părțile corpului care au fost active înainte, în prezent fiind inactive. Majoritatea persoanelor care se confruntă cu o astfel de obezitate sunt cele care obișnuiau să facă exerciții fizice sau antrenamente, dar au încetat să le mai practice.

Soluția contra acestei obezități este formată dintr-o dietă corespunzătoare și mișcare făcută regulat.

  1. Obezitatea cauzată de alimentația nesănătoasă

Alimentația nesănătoasă este cauza principală pentru care acest tip de obezitate este cel mai răspândit în întreaga lume. Alimentația de acest gen are la bază consumul prea mare de alimente nesănătoase și zahăr.

Modalitatea de a slăbi eficient o reprezintă reducerea consumului de alimente nesănătoase și formarea unei rutine ce presupune mișcare de minimum o jumătate de oră pe zi.

  1. Obezitatea cauzată de gluten

Acest tip de obezitate este declanșat de un dezechilibru hormonal și este prezent mai ales la adolescente și femeile aflate la menopauză.

Combaterea se realizează prin exercițiile cu greutăți și evitarea consumului de alcool, a fumatului și a statului pe scaun o perioadă îndelungată.

  1. Obezitatea „stomacului nervos”

Cauzele acestui tip de obezitate sunt depresia, anxietatea, stresul, iar persoanele afectate au un apetit ridicat pentru dulciuri și le consumă des.

Pentru a slăbi corect și eficient, persoanele care suferă de obezitatea „stomacului nervos” trebuie să evite consumul dulciurilor de orice tip, dar și să elimine, pe cât de mult posibil, cauza principală, adică expunerea la stres și supărări…

  1. Obezitatea metabolică

Acest tip de obezitate se manifestă prin acumularea grăsimii în abdomen. Persoanele afectate au probleme respiratorii. Obezitatea metabolică poate fi combătută prin reducerea consumului de alcool.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed