HomeStiri Mondene Află cum stai cu dragostea în luna septembrie!

Află cum stai cu dragostea în luna septembrie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 800 views
Află-cum-stai-cu-dragostea-în-luna-septembrie in Stiri Mondene

Ești curios să știi dacă în acestă lună îți vei cunoaște sufletul-pereche? Ori,vrei să afli dacă norii ce planează deasupra relației voastre vor dispărea în septembrie? Citește în rândurile ce urmează previziunile în dragoste pentru luna septembrie!

Află cum stai cu dragostea în luna septembrie!

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Berbec

Este posibil să existe unele neînțelegeri în cuplu, căci partenerul te acuză că nu-i acorzi suficientă atenție. De aceea, este important să-ți petreci cât mai mult timp în compania acestuia. Nativii născuți sub această pecete astrologică și sunt singuri au multe ocazii de a-și întâlni perechea potrivită.

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015.Taur

Muncești foarte mult, de aceea îți neglijezi atât partenerul de viață, cât și copiii. Fă-ți timp să mai stai și cu ei, implicându-te în activități care te relaxează. Luna septembrie este una propice pentru noi relații, care se pot finaliza cu o căsătorie.

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Gemeni

Nativii născuți sub acest semn zodiacal și singuri au toate șansele să înceapă o nouă relație în această lună. Este posibil să-ți găsești jumătate în cercurile de prieteni în te care învârți. Cei implicați într-o relație vor avea câteva discuții aprinse cu partenerul pe tema distanțierii. În loc să-ți faci fel și fel de gânduri, discută cu el.

Predicţiile astrale pentru celelalte zodii le găseşti AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed