Află motivul vizitei lui Miron Cozma la domiciliul Ancăi Pandrea

Share

Fostul lider al minerilor s-a întâlnit cu Anca Pandrea, iubita regretatului actor Iurie Darie, pentru a participa la un eveniment sportiv. Miron Cozma a mers la Anca Pandrea acasă pentru a o duce la aniversarea a 94 de ani de la înfiinţarea clubului Rapid.

Află-motivul-vizitei-lui-Miron-Cozma-la-domiciliul-Ancăi-Pandea-3

Anca Pandrea l-a aşteptat pe Miron Cozma împreună cu câţiva prieteni. Acesta s-a prezentat la ora stabilită şi împreună au mers la stadionul Giuleşti.

Află motivul vizitei lui Miron Cozma la domiciliul Ancăi Pandea

„Miron Cozma urma să dea lovitura de începere la un meci şi m-a invitat şi pe mine. La stadion m-am întâlnit cu foşti mari fotbalişti. Atât Miron Cozma, cât şi ceilalţi mi-au spus că mă admiră pentru dragostea pe care i-o port lui Iura al meu”, a declarat Anca Pandrea pentru Libertatea.

Află motivul vizitei lui Miron Cozma la domiciliul Ancăi Pandea 2

Anca Pandrea s-a numărat şi ea printre medaliaţi, întrucât a fost sportivă a clubului Rapid. Actriţa a stat în tribune alături de Ilie Balaci, Marcel Puşcaş şi Gabriela Szabo.

Am primit şi eu medalie. Pentru că am fost în echipa de handbal a Rapidului şi am făcut şi atletism la acest club”, a mai mărturisit Anca.

Află motivul vizitei lui Miron Cozma la domiciliul Ancăi Pandea 1

De când a murit Iurie Darie, Anca Pandrea trece prin situaţii dificile… Artista nu s-a împăcat nici acum cu gândul, de la mai bine de patru ani de la moartea acestuia, cu pierderea suferită.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente