Home Stiri Alex Bodi i-a cumpărat tăcerea Biancăi Drăgușanu pentru a-și retrage plângerea

Alex Bodi i-a cumpărat tăcerea Biancăi Drăgușanu pentru a-și retrage plângerea

autor Buinoschi Andreea
163 vizualizari

O nouă zi, noi amănunte ies la iveală. Se pare că multe dedesubturi există în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Pentru a-și demonstra nevinovăția, fiecare dintre ei face acuzații grave la adresa celuilalt, iar ultimul care a avut ceva de spus legat de presupusele bătăi a fost chiar Alex Bodi.

Afaceristul o acuză pe fosta lui soție de lucruri foarte grave. Conform declarațiilor sale, în urmă cu un an, blondina i-ar fi cerut o sumă de bani pentru a-și retrage plângerea penală pe care o depusese împotriva sa. Scandalul dintre ei este departe de a se termina, cu atât mai mult cu cât, recent, Bianca a făcut publice pozele în care este plină de vânătăi din cauza bătăilor primite din partea lui Bodi.

„Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident… ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă.

Pe 6 octombrie a zburat cu mine în Turcia în vacanță. Şi acolo am sechestrat-o? După două zile eram în cluburi și ne distram! Nu e logic ca după șase-șapte luni să mă ameninți repetitiv că mă bagi la pușcărie și acum, când nu avem legătură, nu avem contact de șase luni. Să spui că te simți în pericol… de fata ei am avut grija ca de fetele mele. Nu ai cum să spui acum de ce tu, care ai relaţii trase la xerox și toți bărbații te-au bătut?”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni difuzate la România TV…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies