HomeStiri Mondene Adela Popescu, declarații despre numele celui de-al treilea copil: „Anunț ce nume”

Adela Popescu, declarații despre numele celui de-al treilea copil: „Anunț ce nume”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Adela-Popescu-declaratii-despre-numele-celui-de-al-treilea-copil-„Anunt-ce-nume-3.jpg

Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor, pe contul său de Instagram, că cei doi băieți si săi, Alexandru și Andrei, vor să stea doar cu ea. De când au aflat că vor mai avea un frățior, aceștia nu se mai dezlipesc de mama lor și, mai mult decât atât, au venit și cu idei de nume pentru micuțul nenăscut.

Adela Popescu, declarații despre numele celui de-al treilea copil „Anunț ce nume” in Stiri Mondene

„Copiii, de când sunt gravidă, parcă ar vrea să mă înghită cu totul. Un fel de: «Te vrem toată numai pentru noi, acum cât mai putem, până vine gușterele mic». Mai nou, Andrei adoarme doar încolăcit cu picioarele mele sau pe burta mea. Alexandru, ca întotdeaua, e mai înțelept. Cedează. Dar nu pare să îl deranjeze asta. Se mulțumește și doar cu mâna mea, singura liberă, umblându-i prin păr și mângâindu-l înainte de somn. Este un frate mai mare foarte bun, ceea ce nu pot să mă pronunț încă despre Andrei. Vom vedea. Data viitoare vă anunț și ce nume au propus copiii pentru fratele lor. Dar e nevoie de puțină pregătire până vă spun”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu, declarații despre numele celui de-al treilea copil „Anunț ce nume” in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, Radu Vâlcan a spus că încă nu au stabilit un nume pentru copil, dar vor să înceapă tot cu inițiala A, la fel ca numele celorlalți doi copii. „Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume «necăutat», simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu A”, a declarat prezentatorul, pentru cei de la Antena 1.

Adela Popescu, declarații despre numele celui de-al treilea copil „Anunț ce nume” in Stiri Mondene

Adela Popescu a anunțat în urmă cu mai bine de o lună că este însărcinată cu al treilea copil. Aceasta a decis să plece de la PRO TV deoarece nu vrea să își pună sănătatea în pericol. Pentru binele celui mai nou membru al familiei, prezentatorea va lua pentru o vreme o pauză și se va concentra asupra familiei…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed