HomeFără categorie Alex Velea despre relația cu Antonia: „Trăim o telenovelă”

Alex Velea despre relația cu Antonia: „Trăim o telenovelă”

autor Elena Yvette
704 views 2 minute timp de citit

S-au scris multe despre relația pe care Alex Velea o are cu Antonia, dar și despre procesul divorțul pe care artista îl are cu italianul Vincenzo Castellano. Abia acum însă, Velea a făcut primele declarații despre viața lor de familie.

alex-velea-despre-relatia-cu-antonia-traim-o-telenovela

În ciuda a tot ceea ce s-a zvonit despre relația pe care o are cu Antonia, Alex Velea a preferat să mențină discreția. Acum însă, a decis că e momentul să vorbească despre cum stau, de fapt, lucrurile în familia lor, dacă cei doi băieți îi poartă numele și care este situația divorțului Antoniei de italianul Vincenzo Castellano.

Artistul a povestit în direct, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena 1, despre toate aceste lucruri. „Mi l-am tatuat pe Akim. Aici, pe frunte. Și-a făcut și Antonia. Peste 10-15 ani facem botezul. După ce o să termine Antonia cu divorțul. Și botez și majorat. O să îi botezăm, trebuie. Eu i-am dat în judecată cumva, au numele meu. Deja îi cheamă Velea. Noi trăim în concubinaj. Trăim o telenovelă. Ne descurcăm. Ne trezim pe la 6. Se trezește Dominic, mă strigă. Începe joaca. Mi-arată tot ce are. Pe la 8 fără ceva plecăm la grădiniță. Fiind la început, a trebuit să mergem amândoi cu el. Acum s-a acomodat. Unul din noi îl duce acum. Dominic e foarte drăgăstos. Se comportă așa cum ne doream cu frățiorul lui”, a precizat Alex Velea…

Artistul a mai mărturisit că, în ciuda programului încărcat și a orei matinale la care se trezesc, relația celor doi nu s-a schimbat prea mult. „Suntem ca la început, cu fluturași. Dacă dispare asta, stai degeaba cu o persoană. Noi suntem firi independente. Dacă nu am fi așa, nu am mai fi împreună. Mă uimește în fiecare zi, știe să mă iubească. Știe să exprime asta foarte bine”, a mai adăugat Alex Velea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed