HomeStiri Mondene Alex Velea vorbește deschis despre relația cu Antonia. Ce spune cântărețul despre iubita sa?

Alex Velea vorbește deschis despre relația cu Antonia. Ce spune cântărețul despre iubita sa?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/antoniaalexvelea.jpg

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și, deși au trecut prin multe greutăți și continuă să treacă, nimic nu pare să le umbrească iubirea. Dimpotrivă, cei doi sunt mai uniți ca niciodată și fac gesturi cât se poate de frumoase unul pentru celălalt.

antoniaalexvelea

Alex Velea a dezvăluit recent care a fost momentul în care cei doi s-au îndrăgostit cu adevărat.

În cadrul emisiunii „Uite cine dansează”, Alex Velea a vorbit despre iubita sa, declarând cât de mult o iubește și cât de înnebunit este după ea. Artistul a declarat că ar face orice pentru iubita lui, fiindu-i profund recunoscător pentru tot ce face pentru el: „Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea. Înainte să fim iubiți am fost prieteni o perioadă destul de lungă, timp în care ne-am cunoscut, au fost trei-patru ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat, ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască, ar fi umbrită de frumusețea interioară. Nu că simt că m-am schimbat în bine, m-a ajutat în absolut tot”, a spus Alex.

43516405

Nici Antonia nu s-a lăsat mai prejos, spunându-i și ea lui Alex Velea cât de mult îl iubește: „De când eram mai mică, îmi doream trei copii. Se întâmplă în viaţă să te desparţi. Nimeni nu îşi doreşte asta atunci când e şi un copil la mijloc. Nu-i doresc nimănui să facă asta. Sunt de principiu ca un copil să crească într-o familie cu doi părinţi care sunt împreună, să fie o familie unită. Când i-am spus şi a doua oară că sunt gravidă, era de-a dreptul şocat”

Pe final, artista a ținut să clarifice un lucru pe care mulți îl contestă: „Acum e momentul să le spunem că noi ne potrivim și că eu te iubesc foarte mult!”, a spus Antonia. 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed