Home Stiri Alexandra Stan, declarații despre ceea ce se întâmplă între ea și Zanni: „Cu siguranță este o conexiune”

Alexandra Stan, declarații despre ceea ce se întâmplă între ea și Zanni: „Cu siguranță este o conexiune”

autor Buinoschi Andreea
181 vizualizari

Alexandra Stan s-a întors din Republica Dominicană, după ce a fost eliminată din competiția Survivor. Printre persoanele cu care aceasta a avut conflicte s-a numărat și Zanni și a decis să ofere câteva detalii despre cele întâmplate acolo.

Se pare că artista și Zanni nu s-au înțeles foarte bine deoarece unele glume și comentarii pe care acesta le făcea au rănit-o pe cântăreață. Cu toate acestea, Alexandra a declarat că îl apreciază, deoarece este o fire extrem de sinceră, iar asta este una dintre calitățile pe care le apreciază cel mai mult la o persoană.

„Au fost momente când Zanni m-a pus la podea din punct de vedere emoțional, am plâns, chiar am plâns foarte mult. Nu am plâns în viața mea așa mult, cred că și din cauza stresului, a lipsei mâncării și a căldurii. Dar, în legătură cu Zanni, el avea un stil un pic mai agresiv și de multe ori mi se pare că spune niște lucruri care nu au neapărat legătură cu subiectul.

Cum s-a luat și de Elena Marin, de exemplu, și i-am zis că nu avea sens să se ia de părul ei alb. Dar eu le-am spus și lor de multe ori că dacă eu reacționz așa și râd, și glumesc, nu înseamnă că nu mă deranjează sau că nu mă rănesc glumele lor.

În niciun caz, cu siguranță este o conexiune între mine și Zanni, dar nu are nicio legătură cu o conexiune personală sau sexuală, Doamne ferește! El oricum e foarte mic, e ca un copil, mai degrabă îl asociez cu nepotul meu. Într-adevăr, de acolo m-am conectat foarte bine cu el și cred că și datorită faptului că a foarte sincer, exact ca mine. El, pe lângă mine, are și avantajul că e foarte bun pe traseu”, a declarat artista, conform celor de la wowbiz.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies