Home Stiri Brigitte și Florin Pastramă au fost luați de către mascați

Brigitte și Florin Pastramă au fost luați de către mascați

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 934 views 2 minute timp de citit

Weekendul trecut, Brigitte și Florin Pastramă au mers la o petrecere organizată cu ocazia unui botez. Se pare că petrecerea a fost, de fapt, una organizată ilegal, iar totul a fost întrerupt de către Poliție, după care a dat amenzi usturătoare.

Brigitte a declarat că, fiind vorba de rudele soțului său, nu puteau să refuze invitația. Cu toate acestea, femeia de afaceri știe că au încălcat legea, deoarece familia lui Florin Pastramă este numeroasă și doar la masa la care stătea ea erau șase persoane.

„Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă. Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari. Noi am stat la o masă cu șase persoane.

Când a venit Poliția, noi eram la masă. Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat.

Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”, a declarat Brigitte, pentru cei de la Antena Stars.

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte vorbea despre alte probleme prin care trecea. Aceasta a trebuit să se confrunte cu lipsa căldurii și a apei calde, lucruri ce au scos-o din sărite pe vedeta de la Antena Stars. „Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încălzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se poate repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a spus soția lui Florin Pastramă, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies