HomeStiri Mondene Anca Neacşu, sărbători în România

Anca Neacşu, sărbători în România

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 737 views
CLIIMA20121109_0054_1 in Stiri Mondene

Ca în fiecare an, frumoasa cântăreaţă Anca Neacşu vine în România împreună cu soţul său de origine turcă, pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia Ancăi şi toţi apropiaţii lor.

CLIIMA20121109_0054_1

Momentan, cei doi îndrăgostiţi se află la Poiana Braşov, după care urmează să meargă la familia Ancăi. Până atunci, Anca şi soţul său, Serkan, se distrează din plin la munte şi savurează toate bucatele tradiţionale, de la diverse localuri renumite.

Conform tradiţiei, Anca, fostă componentă a celebrei formaţii ASIA, îşi aduce soţul turc la ea în ţară, pentru a se bucura din plin de atmosfera magică a Naşterii Domnului, prilej cu care se înfruptă din toate bucatele tradiţionale specifice Crăciunului.

Deşi religia islamică nu îi permite lui Serkan să mănânce niciunul dintre preparatele pe bază de carne din porc, acesta a gustat din toate preparatele pregătite, de dragul soţiei sale. Acum, poate spune chiar că a devenit dependent de preparatele noastre tradiţionale.

„Prima dată a mâncat o bucăţică de carne, dar treptat a început să mănânce pe săturate. Anul trecut i-a făcut mama sarmale din carne de pui şi nu a vrut. Anul acesta a zis că mânâncă şi el ce se pune pe masă, preparate din carne de porc”, a povestit frumoasa Anca.

Chiar dacă religia islamică nu permite consumarea alimentelor preparate din carne de porc, decât în cazurile de foamete, Serkan şi-a asumat această mare responsabilitate şi a încălcat regula, de dragul soţiei sale, Anca.

Încă din anul 2013, Serkan obişnuieşte să vină de sărbători în România împreună cu Anca, pentru a petrece sărbătorile în familie.

Frumoasa pereche de îndrăgostiţi a ajuns în ţară acum aproximativ două săptămâni. Cei doi vor rămâne aici chiar şi de Revelion.

„Deocamdată nu ştim unde petrecem pentru că s-au cam ocupat locurile peste tot. Vrem la munte sau poate închiriem ceva în Bucureşti”, a declarat frumoasa soţie.

Artista are o serie de concerte în România însă până spre sfârşitul anului se vor bucura de atmosfera de la munte. Frumoasa Anca Neacşu s-a căsătorit în anul 2012 cu un manager turc, Serkan Yaman. Cei doi locuiesc în Antalya.

anca-neacsu-2_5b1b7752ac-e1349636401344

Sursa photo: click.ro; devoratormonden.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed