HomeStiri Mondene Andreea Mantea, interviu

Andreea Mantea, interviu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/61639821.jpg
Frumoasa Andreea Mantea şi fostul său iubit, Cristi Mitrea, luptător MMA, în vârstă de 34 de ani,  pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Burlăciţa, s-au despărţit după doar câteva luni de relaţie, deşi iubita sa era însărcinată cu copilul lui. Despărţirea acestora  a adus  multe certuri şi scandaluri.
61639821
În vârstă de 29 de ani, frumoasa Andreea este o mămică singură, deoarece fostul său iubit, pe care l-a cunoscut în perioada în care ea era protagonista emisiunii Burlăciţa, în timpul anului 2014, a părăsit-o, cu toate că aştepta copilul său.
Deşi a trecut mai mult de un an de la despăţirea lor, Andreea a vorbit iarăşi despre tatăl copilului său, în cadrul unui interviu acordat unei emisiuni.
“Am încercat să facem să meargă relaţia. Eu am lăsat foarte mult de la mine, am făcut nu tot ce am putut, ci absolut tot ce am putut! Mai mult de atât n-ai cum! Să fii o femeie însărcinată şi să suporţi anumite lucruri, n-ai cum! De duci, mâncând pământul. Nu mă interesa să le demonstrez alor mei că am încercat, ci mai mult să îmi demonstrez mie şi lui Dumnezeu”, a relatat frumoasa mămică.

“Între un copil care creşte fără tată, dar creşte în linişte şi în armonie şi în lucruri frumoase, şi un copil care creşte cu tată, dar aude scadal, ceartă, pentru că cei mici aud, care dintre ei este mai fericit? Eu aşa am vrut. Au fost anumite discuţii în casă. Şi mi-am dorit, m-a zbătut, am suportat”, a vorbit în continuare, Andreea Mantea.

“Mai mult de atât nu pot să mai îndur. Nu pot să mă trezesc şi să plâng, nu pot să mă pun în pat şi să plâng, nu pot să am porţie de plâns, dimineaţa, la prânz şi seara. Nu vreau să mai mănânc plans”, a mai adăugat  vedeta, care este de părere că într-o bună zi îşi va găsi un bărbat potrivit, care să fie capabil să o iubească, respecte, ocrotească şi să îi iubească dragul copilaş.

Frumoasa mămică a născut anul acesta, pe data de 27 mai, un băieţel pe nume David Andrei.

mantea_mitrea_94d1a7f513

mantea2_11_499817936e

david andreea mantea

Sursa photo:  expresspress.ro; libertatea.ro; a1.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed