Home Stiri Anca Serea așteaptă cel de-al șaselea copil

Anca Serea așteaptă cel de-al șaselea copil

autor Negriu Elena
151 vizualizari

Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, este, din nou, în culmea fericirii. Aceasta este însărcinată în cinci luni și urmează să devină mamă pentru a șasea oară.

2

Anca Serea și soțul său, Adrian Sînă, așteaptă cel de-al șaselea copil, o fetiță. Frumoasa brunetă nu a mai putut ascunde de ochii lumii sarcina. Aceasta a oferit mai multe detalii în diferite interviuri pe care le-a acordat în ultima perioadă.

„Îmi doresc doi copii. Poate cu voia lui Dumnezeu o să se întâmple, dacă o să se întâmple. Un copil este întotdeauna o binecuvântare şi nu cred că va schimba foarte mult ritmul şi echilibrul familiei noastre. Bineînţeles, că un pic mai greu pentru familia noastră, dar şi un pic mai frumos”, a declarat Anca Serea pentru Antena Stars.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, a spus aceasta într-un interviu pentru unica.ro.

Frumoasa brunetă a menționat și care este numele pe care îl iau în considerare pentru fetița lor. Acesta va avea tot origine biblică, așa cum au și ceilalți copii ai lor, și este posibil să o numească Leeah. Ceilalți cinci copii ai cuplului se numesc Moise, David, Noah, Sarah și Ava.

„Probabil o va chema Leeah. Ne-am gândit să fie în acelaşi registru biblic”, a mai spus Anca Serea. Pentru a le închide gura celor care se simt deranjați de faptul că face mulți copii, vedeta a declarat următoarele:

„O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire şi bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor şi nimic în această călătorie nu se compară cu legătura dintre prunc şi mamă…”

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies