Home Stiri Diana Dumitrescu, dezvăluiri cu privire la sarcină: „M-am chinuit aproape zece ani să rămân însărcinată”

Diana Dumitrescu, dezvăluiri cu privire la sarcină: „M-am chinuit aproape zece ani să rămân însărcinată”

autor Negriu Elena
220 vizualizari

Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, s-a chinuit și a sperat timp de zece ani că va rămâne însărcinată, iar în urmă cu trei luni marea dorință i s-a îndeplinit.

2

Celebra actriță a povestit în urmă cu ceva timp cum a primit vestea că va fi mămică pentru prima dată și care au fost reacțiile membrilor familiei.

„Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am la eco fost i-am auzit inimioara, e bine, aşteptăm în două trei zile să vedem ce este. Eu îmi doresc un copil care să fie sănătos, iar el (n.r.: Alin, soțul său) îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat. (…) Am aşteptat zece ani să rămân însărcinată.

Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică, dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă, dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi, dar mănânc de toate. Deja am luat cinci kilograme”, a spus aceasta.

Ulterior, actrița a făcut public și sexul bebelușului. Aceasta va avea un fiu, spre marea bucurie a celor din familia sa, deoarece își doreau băiețel.

„Da, e băiat. Sperăm că se menține băiat până la nouă luni! Voiam să țin asta pentru noi și am zis că nu spun”, a declarat aceasta în emisiunea TV prezentată de Teo Trandafir.

„În funcție de ce mănânc, mă umflu de stau să explodez. Scuzați-mă, vă rog, că vă spun, dar mă balonez indiferent de ce mănânc. Eu mă hotărâsem să încep pregătirile pentru fertilizare in vitro. Trebuia de anul trecut, dar am avut probleme cu tiroida. Am crezut că este o eroare când am făcut testul. Am făcut trei zile consecutiv teste. M-am chinuit aproape zece ani să rămân însărcinată, aşa că a fost șocant să văd că sunt gravidă. Nu mă așteptam! Chiar nu mă așteptam!”, a mai mărturisit Diana Dumitrescu.

În emisiunea pe care o prezintă Cătălin Măruță, aceasta a oferit mai multe detalii.

„Sunt însărcinată în trei luni. Nu sunt gemeni. Multă lume mă întreabă, pentru că am burtica mai mare, dar este unul singur. Noi ne hotărâsem să facem o fertilizare in vitro anul acesta şi să călătorim mai mult, dar uite că nu ne iese treaba asta că plecatul. Îmi propusesem multe city-break-uri. Când am aflat de sarcină eram tot într-o vacanţă, la Bruges. La ei sunt teste electronice şi mi-a ieşit că eram însărcinată în două-trei săptămâni. Nu ştiam dacă să ne bucurăm sau nu. Am aşteptat să fac şi al doilea test.

Pe 16 ianuarie, am aflat. A fost o mega bucurie, dar cu reţineri, pentru că nu ştiam dacă este adevărat. Nu am avut greţuri, nu am avut probleme. Suntem foarte norocoşi”, a declarat frumoasa blondină, care a menționat ulterior că nu vrea să dezvăluie ce nume va purta băiețelul…

„Nu vrea să spun numele. Sunt românești. Nu suntem decişi 100% pentru ele. În familia mea toţi copiii am avut un nume, la Alin ei au două nume. Am găsit o variantă să punem două nume, sunt de Sfânt. Nu mă lasă soţul să le spun. Îmi place foarte mult numele Andrei”, a declarat Diana Dumitrescu.

Surse: wowbiz.ro, click.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies