Home Stiri Anca Serea, despre problemele apărute în viața sa: „Plâng pentru că…”

Anca Serea, despre problemele apărute în viața sa: „Plâng pentru că…”

autor Negriu Elena
187 vizualizari
loading...

Anca Serea și Adrian Sînă formează, alături de cei șase copii, una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc.

Frumoasa brunetă a recunoscut însă pe blogul personal că trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, întrucât este nevoită să se mute cu familia într-o locuință mult mai spațioasă.

Vedeta se desparte cu greu de fosta casă, care a fost scoasă la vânzare sau spre închiriere, deoarece în acel loc au crescut copiii și o leagă multe amintiri.

Anca Serea a precizat că este foarte tristă din cauză că trebuie să se mute într-o casă nouă, dar face acest lucru pentru binele copiilor, ca fiecare să aibă camera lui.

„Asta e o treabă complicată… la noua casă facem ultimele retușuri, am muncit mult, mă motivează să fiu mai puternică… e greu să mobilezi șapte dormitoare și un living.

Ne dorim să avem o casă frumoasă, vrem ca cei mici să fie fericiți și noi pe lângă ei.

O să fie complicat, o să fie un proces greu. Vrem să revenim aici din când în când… casa este disponibilă pentru vânzare sau închiriere.

Este o casă superbă, casa a devenit neîncăpătoare pentru noi.

Am investit mult în acestă casă. Dacă ar fi fost suficient spațiu, nu m-aș fi despărțit de casa asta.

Plâng pentru că va fi un proces greu, sunt sigură că ne vom acomoda în noua locație”, a dezvăluit Anca Serea, conform Libertatea.

Sursa: ciao.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!