Home Stiri Anca Serea, detalii despre sarcină

Anca Serea, detalii despre sarcină

autor Elena Yvette
141 vizualizari

Cu toate că Anca Serea mai are foarte puţin timp până când va naşte, se pare că prezintă în continuare o siluetă de invidiat. Aceasta este foarte fericită că în curând îşi va ţine în braţe cel de-al cincilea pruncuşor şi pare că se simte în continuare la fel de bine. 

51901778

 Anca şi soţul său, Adi Sînă mai au un băieţel, Noah (trei ani şi jumătate), şi o fetiţă, Ava (doi ani), iar Anca mai are din prima căsnicie încă doi copilaşi, David (14 ani) şi Sara (șapte ani). Cu toate că a trecut prin patru naşteri naturale, lucru rar întâlnit în ziua de azi, se pare că frumoasa mămică pare să îşi menţină o siluetă perfectă.

„Suntem foarte fericiţi, în aprilie, eu şi Adi vom deveni din nou părinţi. Ne-am mai dorit un copil, minimum unul, maximum nu ştiu, pentru că nu am stabilit. Nu ştiu exact ce sex are bebeluşul, medicii ne-au spus că în proporţie de 70 la sută este băieţel. Copilaşii noştri sunt şi ei împărţiţi în două tabere, în sensul că băieţii îşi doresc un frăţior, iar Sara mai vrea o surioară”, a declarat Anca, în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale.

“La început nu m-am simţit bine cu tensiunea, am avut oscilaţii mari, însă acum totul este ok. Nu am pofte, m-am îngrăşat doar două kilograme, sunt activă, fac sport şi probabil că voi merge la serviciu până în ultima zi, aşa cum s-a întâmplat şi la celelalte sarcini. Voi naşte tot cu domnul doctor Doru Herghelegiu, sper că tot pe cale naturală. Am făcut deja şi câteva cumpărături, hăinuţe, păturici, totul în nuanţe de alb şi bej. Urmează să-i comandăm pătuţul şi, pe parcurs, să modificăm casa, să-i amenajăm camera”, a continuat aceasta…

Vedeta TV a mai fost căsătorită cu afaceristul  Filip Poplingher, care a  murit din cauza cancerului, pe când Anca avea doar 28 de ani.

Sursa foto: ele.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies