Home Stiri Anca Serea, jignită dur după ce a anunțat că va fi mamă pentru a șasea oară: „M-au numit «cloșcă», «iepuroaică»”

Anca Serea, jignită dur după ce a anunțat că va fi mamă pentru a șasea oară: „M-au numit «cloșcă», «iepuroaică»”

autor Negriu Elena
304 vizualizari

Anca Serea și soțul său, Adrian Sînă, au o căsnicie foarte frumoasă, iubesc copiii și și-au dorit mereu o familie numeroasă. Aceștia au cinci copii, iar de curând, frumoasa brunetă a anunțat că este însărcinată pentru a șasea oară.

2

Deși venirea pe lume a unui copil este un eveniment fericit în viața majorității cuplurilor, s-au găsit foarte multe persoane care au judecat-o pe Anca Serea pentru decizia de a da naștere a șase copii, lansând chiar cuvinte jignitoare la adresa sa. Frumoasa brunetă nu pune însă la suflet răutățile, ci se axează pe familia și principiile sale. Aceasta urmează să nască în mai puțin de trei luni și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

„Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea, la vârsta și experiența mea. M-au numit «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi». Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat Anca Serea.

Bruneta a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, despre primul trimestru de sarcină, care s-a dovedit a fi o perioadă destul de dificilă pentru ea, din cauza faptului că se confruntă cu o formă severă de anemie, pe care însă reușește să o țină sub control cu ajutorul tratamentelor prescrise de medici și a recomandărilor acestora.

„Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punctul de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai spus frumoasa vedetă…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies