HomeStiri Mondene Anda Adam, despre viața de familie: „Ne dorim foarte tare să mai facem un copil”

Anda Adam, despre viața de familie: „Ne dorim foarte tare să mai facem un copil”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
screen-01.17.01[23.04.2019] in Stiri Mondene

Anda Adam, în vârstă de 38 de ani, își mai dorește un copil. Aceasta a declarat recent că visează să aibă o familie mare și va urma să mai facă și cel de-al doilea copil, dar nu mai devreme de anul 2020, deoarece este implicată în proiecte solicitante.

in Stiri Mondene

Anda Adam a vrut să demonteze zvonurile din ultima perioadă, conform cărora este însărcinată pentru a doua oară.

„Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată și eu fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți. Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara? Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină șase pachețele. Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a spus cântăreața.

În legătură cu ideea de a mai avea o fetiță, Anda Adam a declarat:„E normal să semene cu tati. Fetițele, de obicei, seamănă cu tații. Și eu semăn mult cu tatăl meu, ca atare, nu am de ce să mă supăr. Poate fac și un băiețel, că băiețeii seamănă cu mamele. Nu am fost niciodată disperată cu chestia asta și știi de ce? Pentru că eu mi-am luat un soț atât de frumos, încât chiar îmi doresc să semene copiii cu el, că de aia l-am luat așa frumos! L-am luat de montă! Cu omul ăsta, dacă fac un copil sau fac șase, toți or să fie foarte frumoși”.

Îndrăgita cântăreață are o fetiță pe nume Evelin, în vârstă de patru ani. Micuța este geloasă în fața ideii de a avea o surioară însă își dorește un frățior și deja i-a ales și numele…

„Ea vrea un frățior, mi-a dat chiar și nume. Când o întreb dacă vrea să-i fac un bebeluș, îmi zice că da, e foarte fericită, dar când o întreb dacă vrea să fie fetiță, îmi zice că nu, că vrea băiat. E foarte geloasă, să nu mai fie altă fetiță ca ea. Mi-a zis și cum să-l cheme: David”.

Sursa: cancan.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed