HomeStiri Mondene Andra, mai fericită ca oricând în sânul familiei: „E o lună specială”

Andra, mai fericită ca oricând în sânul familiei: „E o lună specială”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 768 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Andra.jpg

Luna martie are o semnificație deosebită pentru Andra. Frumoasa artistă a declarat că este luna ei preferata, din mai multe motive.

Andra in Stiri Mondene

În afară de faptul că toată lumea se dezmorțește și se înveselește, iar natura revine la viață odată cu începutul primăverii, această lună marchează momente speciale pentru Andra, întrucât de-a lungul anilor i s-au întâmplat evenimente de o importanță sentimentală relaționată, în special, cu familia.

Pe 16 martie 2011 s-a născut David, primul copil al său. Pe lângă acest eveniment fericit din viața Andrei, cântăreața mai are și alte amintiri frumoase legate de luna martie, după cum a declarat chiar ea.

„E o lună specială. Am multe amintiri frumoase… E luna în care s-a născut David! E luna când am primit prima floare de la el, primul «Te iubesc» de la David și apoi de la Eva, când îmi întind brațele să îi cuprind… Mă topesc, pur și simplu, mă topesc de atâta iubire și de dragul lor. Faptul că sunt mama lor mă face foarte, foarte fericită și îmi vine să sărbătoresc în fiecare zi că din iubirea mea și a soțului meu a apărut această familie, noi doi și încă două suflete noi. Mi se pare foarte dulce că cei mici fac felicitări, desene sau colaje pentru noi, mamele; pentru mine, cel puțin, înseamnă foarte mult. Și mă face să mă gândesc mai mult la mama și la câte a făcut pentru mine și frații mei”,a declarat Andra într-un interviu.

Andra și soțul său, moderatorul TV Cătălin Măruță au, nu doar cariere de succes, ci și o familie exemplară. Cu toate că între cei doi copii ai lor, David și Eva, există și neînțelegeri ca între oricare frați, mai ales că au personalități diferite, părinții lor reușesc să creeze armonie și un mediu familial fericit și să treacă împreună cu bine peste aspectele mai puțin plăcute. Andra a povestit despre faptul că David, fiind mai mare, a înțeles că trebuie să aibă grijă de surioara lui…

„Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați. Ca toți copiii, când sunt obosiți, se pot certa din orice, ba pe o jucărie, ba pe locul de pe canapea… Dar, în general, nu au nimic de împărțit, sunt la vârste diferite și se joacă diferit. Atunci când facem ceva împreună, jucăm ceva, David o mai lasă pe Eva să câștige, se gândește mereu la ea și mă bucur mult că înțelege că e mai mică. Nopțile pierdute au fost cele mai grele momente, când copiii erau mici sau când au fost bolnavi. Orice mamă înțelege, cred, oboseala acumulată e greu de dus, mai ales când mai ai și alte lucruri de făcut. Dar toate trec”, a mărturisit Andra.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed