HomeStiri Mondene Andra, primul concert la Sala Palatului! Cât vor costa biletele?

Andra, primul concert la Sala Palatului! Cât vor costa biletele?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 809 views
646x404-8 in Stiri Mondene

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România va urca pe scena de la Sala Palatului. Andra va susține aici primul ei concert, pe 25 februarie 2017.

646x404 (8)

Show-ul intitulat „Iubirea schimbă tot“ se anunță a fi unul grandios. Andra îi va surprinde pe cei veniți cu un adevărat spectacol de muzică și scenografie, ce va dura două ore și jumătate.

„Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis împlinit. «Iubirea schimbă tot» este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viaţa mea. Sunt pregătită să împart cu toţi cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri“, a declarat cântăreaţa.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 70 și 250 de lei, acestea fiind deja puse în vânzare.

În ultimii ani, Andra a devenit una dintre cele mai ascultate cântărețe din România. Videoclipul piesei „Iubirea schimbă tot“ a avut, numai în 24 de ore, peste un milion de vizualizări, iar varianta în engleză a piesei a devenit un hit internațional. De asemenea, melodia lansată în colaborare cu David Bisbal a avut 2,5 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la apariție.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed