Home Stiri Andreea Antonescu a spus adevărul despre divorțul de Traian Spak

Andreea Antonescu a spus adevărul despre divorțul de Traian Spak

autor Negriu Elena
536 vizualizari

Andreea Antonescu a dezvăluit pentru prima dată în mod oficial cum stau lucrurile între ea și Traian Spak, având în vedere speculațiile conform cărora au divorțat sau urmează să divorțeze după opt ani de căsnicie și 14 de relație.

2

Andreea Antonescu a oferit un interviu pentru Wowbiz unde a dat cărțile pe față. Aceasta a recunoscut că există probleme în căsnicia sa. Cântăreața a vorbit și despre fiica lor, Sienna.

„De patru ani tot «divorțez»… Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta.

Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la ea tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea… Traian e un om foarte bun… E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, a declarat Andreea Antonescu.

3

Cântăreața a accentuat faptul că relația dintre ea și Traian este una cât se poate de civilizată și o pun pe primul loc pe fiica lor, Sienna, întrucât binele ei contează cel mai mult pentru amândoi.

„Siena este în America, mama este în America, vorbesc cu ea în fiecare zi pe Facetime… Ne spune că e mândră că și mama ei și nașa ei sunt artiste. Și, după cum s-a exprimat copilul meu, în defavoarea noastră, după o sută de ani ne-am reunit… Pe noi ne-a durut un pic, tot femei suntem”, a adăugat artista.

„Siena este cu mama în America și eu trebuia să fiu acolo… (…) Aveam de ales familia, pentru că asta am făcut în ultimii ani, de aceea am lipsit în ultimii ani sau se punea problema să risc… să aleg cariera, știind că Siena este pe mâini bune, în continuare. Și am rămas în România… (…) Noi (n.r.: Andreea Antonescu și Traian Spak) ne înțelegem în continuare foarte bine, suntem oameni civilizați, suntem oameni maturi”, a precizat Andreea Antonescu.

Artista a menționat acum ceva vreme faptul că situația dintre ea și Traian nu s-a schimbat, deși există speculații de patru ani…

„Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma urmei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, a spus Andreea Antonescu.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies