Home Stiri Gabriela Cristea, pregătiri intense înainte de nuntă. Ce obicei încalcă aceasta

Gabriela Cristea, pregătiri intense înainte de nuntă. Ce obicei încalcă aceasta

autor Negriu Elena
639 views 3 minute timp de citit

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, și Tavi Clonda, ce are 39 de ani, se apropie cu pași rapizi de ziua în care va avea loc cununia lor religioasă. Cei doi au făcut cununia civilă în 2015, când erau de doi ani împreună, iar anul acesta, la sfârșitul verii, își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu.

 

Cei doi și-au comandat deja verighetele, dar, spre mirarea tuturor, încalcă un obicei: se obișnuiește ca verighetele să fie din același set, dar aceștia au optat pentru modele diferite de verighete. Verigheta aleasă de Gabriela are un design simplu, iar soțul său a optat pentru unul îndrăzneț din aur roz.

„Merg pe varianta cea mai simplă. Nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc și se zgârie”, a declarat Gabriela Cristea. Aceasta nu mai poartă inelul de logodnă și a precizat și motivul: „Nu îl mai pot purta pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus”.

Vedeta a oferit câteva detalii despre nuntă, precizând că va fi extrem de restrânsă, iar domnișoară de onoare va fi fiica lor cea mare, Victoria, în vârstă de doi ani. Cei doi mai au o fiică, Thea Iris Selena, ce are patru luni și va fi botezată tot în vara aceasta.

„O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare”, a spus Gabriela Cristea.

Nașii de cununie vor fi Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, cei care sunt și nașii de botez ai Victoriei și, de asemenea, tot ei o vor boteza și pe Thea Iris Selena.

Prezentatoarea TV face tot posibilul ca în ziua cea mare să decurgă totul așa cum își dorește și și-a propus să mai piardă în greutate câteva kilograme. Aceasta a slăbit deja 12 kilograme după cea de-a doua naștere și continuă regimul pe care l-a abordat. Gabriela Cristea a declarat că urmează o cură cu ceaiuri pentru slăbit.

„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu… Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie.

Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moștenește! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a declarat Gabriela Cristea pentru Cristina Şişcanu Show

Surse: cancan.ro, click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies