Home Stiri Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan la spital: „Am împărțit foarte multe împreună”

Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan la spital: „Am împărțit foarte multe împreună”

autor Negriu Elena
302 vizualizari

Cu toate că în ultima perioadă au avut ceva divergențe, Andreea Antonescu fiind deranjată de o declarație a Andreei Bălan în care aceasta afirmase că ea (n.r.: Andreea Antonescu) fusese bătută de propriul tată pe vremea când erau colege în trupa Andrè, se pare că aceasta a fost alături de Bălan în urma șocului suferit.

2

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timp ce i se făcea operația de cezariană, dar, din fericire, medicii au reușit să o resusciteze, iar în prezent se simte bine și se recuperează la Terapie Intensivă. Deși a trecut prin această cumpănă, Andreea Bălan este fericită că a adus pe lume cea de-a doua fetiță, Maria Clara.

Andreea Antonescu a fost să o viziteze la spital și să îi arate că este alături de ea în aceste momente, dovedind că prietenia poate trece peste orice.Totodată, și-a ținut fanii la curent cu informații din spital, postând Insta story-uri privind starea de sănătate a Andreei Bălan.

„Dragii mei, am primit extrem de multe mesaje astăzi, am încercat să răspund la cât mai multe dintre ele. Am fost și sunt alături de Andreea, așa este normal, am împărțit foarte multe împreună și vom mai avea de împărțit multe și de acum încolo. După o noapte de odihnă voi reveni mâine și promit să vă dau toate detaliile pe care le am. Vă pup, vă mulțumesc și vă iubesc”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.

Andreea Bălan a putut să își țină în brațe fetița. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu ea și nou-născuta Clara Maria, alături de care a lăsat și un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au transmis gânduri bune.

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria, în brațe, după două zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!
Și mulțumesc din inimă doctorilor de la @sanador.românia care mi-au salvat viața!
Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă 1 la 80.000 de cazuri, se numește embolie amniotică, iar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram…

Andreea Bălan este nașa fiicei Andreei Antonescu, Sienna, în vârstă de opt ani.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies