Home Stiri Andreea Antonescu, declarații neașteptate despre Ștefan Manolache după ce s-au despărțit: „În relația cu mine a fost un…”

Andreea Antonescu, declarații neașteptate despre Ștefan Manolache după ce s-au despărțit: „În relația cu mine a fost un…”

autor Negriu Elena
483 vizualizari

Andreea Antonescu și-a asumat în mod public despărțirea de Ștefan Manolache și, cu toate că inițial a dorit să păstreze discreția, în urmă cu puțin timp a dat cărțile pe față.

Relația dintre ea și Ștefan Manolache a durat câteva luni, începând la scurt timp după ce ea anunțase că va divorța de Traian Spak, tatăl fetiței ei, Sienna.

2

Pentru că a primit nenumărate mesaje primite din partea fanilor săi, artista a transmis un mesaj prin care lămurește situația.

Spre surprinderea multor persoane, aceasta a avut doar cuvinte frumoase la adresa fostului său iubit, precizând că i-au legat momente unice.

3

„Simt nevoia să vă dau niște explicații, știu că ați fost lângă mine și atunci când mi-a fost bine și atunci când mi-a fost mai puțin bine.

Referitor la relația mea cu Ștefan, da, s-a încheiat, lucru pe care l-am declarat încă de ieri, din presă.

Pot să vă zic că el, în relația cu mine, a fost un om minunat, a fost o relație foarte frumoasă, am trăit niște momente unice și am fost foarte fericită.

Iar pentru cei care mă sfătuiesc să mă mai gândesc, vor să îmi dea foarte multe sfaturi privind această despărțire,

vă zic sincer că, indiferent de orice, între mine și Ștefan va rămâne ceva unic, ceva ce consider eu că ne va lega pe viață și nu sunt doar cuvinte.

Vă pup, vă iubesc și, încă o dată, vă mulțumesc pentru toată susținere”, a transmis Andreea Antonescu prin intermediul contului său de Instagram…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies