Home Stiri Andreea Bălan divorțează? Mesajul sfâșietor al artistei: „Femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face…”

Andreea Bălan divorțează? Mesajul sfâșietor al artistei: „Femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face…”

autor Negriu Elena
639 vizualizari
loading...

Andreea Bălan a scris un mesaj acid pe conturile sale de socializare, iar acesta întărește zvonurile din ultima perioadă conform cărora ea și George Burcea sunt la un pas de divorț.

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele.

2

Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei.

Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

3

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, este mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan în mediul online.

Se pare că la baza despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea stă lipsa de comunicare.

4

Surse apropiate artistei au dezvăluit faptul că ea face tot posibilul pentru a nu divorța, dar ruptura dintre ei s-a produs.

„Andreea Bălan nu vrea, acum, sub nicio formă, să se despartă de George Burcea.

Ea nu s-a căsătorit pentru a divorța. I-a explicat și lui acest lucru, ea vrea să aibă o familie.

Sunt și doi copii la mijloc totuși, iar Andreea trage cât poate pentru ca George să rămână în familie”, a declarat pentru Wowbiz un apropiat al celor doi.

„El nu mai vrea să apară nici în vlogurile ei. Andreea îi tot spune să filmeze împreună, el refuză.

Bănuiala mea este că scrisul cărții pe care vrea să o lanseze l-a dat peste cap, a făcut ca ceva care era bine închis în interiorul lui, să se manifeste mai tare ca niciodată.

Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată.

Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația.

Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă,

să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos.

El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, a adăugat sursa respectivă.

„Andreea va amâna cât va putea de mult momentul despărțirii, ea speră. L-a trimis la psiholog, el nu vrea, ea a acceptat asta.

Nu vrea să se despartă, îi este teamă de ideea că fiicele ei vor citi, peste ani, în presă ce s-a întâmplat între ea și George.

Dar nu cred că va rezista la nesfârșit în situația de acum, la tensiunea care este între ei”, a mai spus sursa.

„Încă nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despărțire.

Andreea, așa cum știe toată lumea, vrea ca lucrurile să meargă într-un anumit sens, iar George probabil nu se poate adapta la cele impuse de ea…

Andreea se chinuiește din greu să nu se ajungă într-o asemenea situație, dar, din păcate, George e de nerecunoscut”, a conchis sursa din anturajul Andreei Bălan.

Surse: spynews.ro, ciao.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies