Home Stiri Andreea Bălan, lovitură pentru George Burcea! Ce a decis legat de fetițe

Andreea Bălan, lovitură pentru George Burcea! Ce a decis legat de fetițe

autor Negriu Elena
618 vizualizari

În această perioadă de izolare, George Burcea nu își mai poate vizita cele două fetițe, Ella și Clara Maria, care locuiesc cu mama lor.

Andreea Bălan a decis că așa este cel mai bine, luând toate măsurile de precauție necesare în aceste vremuri dificile.

2

George Burcea a convenit și el că așa este cel mai bine, deși este o lovitură pentru el că nu își mai poate vedea copiii decât în poze sau prin video call.

„În perioada asta, cu epidemia (…), George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu își va mai vedea fetițele o perioadă.

3

Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetițe și mama ei, și ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetițele și pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba.

Din fericire, Andreea și George nu s-au certat și pe această temă, el a anunțat că, o perioadă, până trece epidemia, va sta departe”, au declarat pentru Wowbiz surse din anturajul Andreei Bălan și al lui George Burcea.

Andreea Bălan face tot ce poate pentru a le ține ocupate pe fetițe, pentru a nu se plictisi, având în vedere că au vârste mici.

„Gătește cu ele, se joacă toată ziua și e foarte atentă cu micuțele ca să nu se plictisească…

Cu concertele amânate, cu repetițiile puse în pauză, Andreea s-a dedicat exclusiv fetițelor”, au mai spus sursele respective.

Sursa: libertatea.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies