HomeStiri Mondene Andreea Bălan s-a destăinuit: „Nu am vrut să…”

Andreea Bălan s-a destăinuit: „Nu am vrut să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 809 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Andreea-Balan-s-a-destainuit-„Nu-am-vrut-sa...”.jpeg

În primăvara aceasta, Andreea Bălan a fost la un pas să își piardă viața, iar acest lucru a marcat-o. Aceasta și-a menținut fanii în permanență la curent în privința celor petrecute, dar și a recuperării, iar de curând a mai făcut o destăinuire.

Andreea Balan s-a destainuit „Nu am vrut sa...” in Stiri Mondene

Artista a fost din nou extrem de sinceră și a scris pe paginile sale de socializare un mesaj în care a povestit cum a reușit să se recupereze și cât de greu i-a fost, deoarece dorea să și danseze, nu doar să cânte. „Acum câteva luni, când eram pe patul de spital, mă măcina gândul «Oare voi mai putea face acrobațiile cu care am obișnuit publicul, pe scenă?». Recuperarea nu a fost deloc ușoară și a trebuit să o iau ușor, ușor și să îmi stăpânesc gândurile care m-au consumat. Dansul și acrobațiile fac parte din identitatea mea că artist și îmi doresc mereu să ofer experiențe vizuale publicului pe lângă muzică. Azi sunt fericită că sunt sănătoasă și că pot să fac exact tot ceea ce făceam înainte pe scenă și că am revenit la condiția fizică optimă, așa cum am fost mereu. Cred că totul ține de ambiție și de mindset. Nu am vrut să renunț nicio clipă la cine sunt eu și la ceea ce pot să fac. Nu există «nu pot»”, a scris Andreea Bălan, în mediul online.

De curând, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Andreea Bălan a vorbit și despre zvonul conform căruia cariera Andreei Antonescu a fost salvată odată ce s-au reunit sub titulatura André care le-a consacrat în urmă cu 17 ani. „Nu cred că era nevoie de cineva să salveze pe cineva… De-a lungul vieţii, oamenii au tot felul de priorităţi. Prioritatea mea a fost întotdeauna, cu disperare, să am carieră, să fiu acolo. Prioritatea Andreei a fost, la un momentan, familia, America… Ea este înnebunită după America, a călătorit foarte mult. Nu avea nevoie să fie salvată. A fost o întâmplare. A venit la mine la spital când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum patru luni cu Clara şi atunci am reluat legătura. Mie mi-a venit ideea, dacă tot ani de zile publicul ne-a cerut… La mine a fost un declic atunci în spital. Am luat multe decizii în viaţa mea, nu doar asta”, a spus Andreea Bălan…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed