HomeStiri Mondene Andreea Bălan va purta TREI rochii de mireasă. Iată cum arată acestea!

Andreea Bălan va purta TREI rochii de mireasă. Iată cum arată acestea!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Andreea Balan va purta TREI rochii de mireasa. Iata cum arata acestea! 1 in Stiri Mondene

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, și George Burcea, ce are 31 de ani, au decis să își unească destinele și în mod oficial, iar în aceeași zi o vor creștina pe micuța Clara Maria. Cele două evenimente speciale vor avea loc pe data de 15 septembrie.

Andreea Balan va purta TREI rochii de mireasa. Iata cum arata acestea! 1 in Stiri Mondene

Artista se ocupă de organizarea celor două evenimente importante și se asigură că totul iese exact așa cum dorește. În acest sens va ieși din tipare, întrucât s-a hotărât că nu va purta una sau două rochii de mireasă, precum majoritatea femeilor, ci va îmbrăca trei astfel de rochii.

Într-un vlog pe care l-a postat pe YouTube, Andreea Bălan a oferit detalii despre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta în ziua cea mare și a arătat și imagini cu acestea.

„Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu, «Paradis», lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturași şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi”, a precizat Andreea Bălan.

Andreea Balan va purta TREI rochii de mireasa. Iata cum arata acestea! 2 in Stiri Mondene

„Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochiile de mireasă, pentru că ea nu creează doar rochii de mireasă, ci creează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă”, a declarat Andreea Bălan pentru click.ro.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cunoscut în 2014, când a apărut într-unul dintre videoclipurile ei, iar din 2015 formează un cuplu. Pe 9 octombrie 2016, cei doi au devenit părinții unei fetițe ce a primit numele Ella Maya. Andreea și George au făcut o nuntă simbolică, fără acte, în primăvara anului 2017, pe o plajă din Malibu, SUA.

Artista a devenit mamă pentru a doua oară pe 4 martie 2019, când a adus-o pe lume pe Clara Maria; după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul cezarienei, aceasta și George s-au hotărât să se căsătorească cu acte…

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed