Home Stiri Mondene Andreea Bănică a petrecut o lună peste Ocean: „Am cheltuit aproape toți banii în America”

Andreea Bănică a petrecut o lună peste Ocean: „Am cheltuit aproape toți banii în America”

autor Negriu Elena
837 views

Andreea Bănică, în vârstă de 40 de ani, este învățată să muncească mult și să plece în turnee lungi, nu doar în țară, cât și peste hotare, dar de data aceasta a simțit foarte mult lipsa familiei.

Andreea Bănică a petrecut o lună în Statele Unite ale Americii, deoarece s-a aflat într-un turneu internațional. Deși i-a plăcut foarte mult peste Ocean și s-a distrat făcând cumpărături, cântăreața a dus dorul familiei, întrucât a fost prima plecare la o asemenea distanță fără soț și cei doi copii. Artista a mărturisit că și-a cheltuit aproape toți banii pe poșete și pantofi, dar nu a uitat de copii, cărora le-a trimis cadouri. Aceasta a povestit, recent, experiența sa peste Ocean.

„Am stat o lună şi o săptămână. Mi-a fost dor de ai mei, abia aşteptam să vin acasă. Cel mai mult mi-au lipsit copiii şi soţul. Am cântat în 17 oraşe, am avut multe concerte, destulă activitate. Îmi place, sunt obişnuită cu viaţa de turneu. Din SUA mi-am luat haine, aşa cum face orice femeie când merge la cumpărături. Am trimis două colete acasă, în special cadourile pentru copii. Cumpărăturile pentru mine le-am pus în bagaj, deşi nu aveam voie decât 22 de kilograme”, a spus Andreea Bănică, citată de click.ro.

Andreea Bănică a jucat și la păcănele în Las Vegas, dar nu a câștigat, iar după ce a pierdut 20 de dolari, a preferat să nu mai continue.

„Am pierdut 20 de dolari, nu sunt o bună jucătoare. Câştigul uşor nu e pentru mine, e clar. Eu trebuie să muncesc mult de tot. Am zis că decât să cheltuiesc banii la cazinou, mai bine îmi iau haine”, a declarat aceasta.

Aceasta a oferit un interviu și pentru Agenția VIP, unde a oferit detalii.

„Mi-a fost greu cât am fost plecată. Lucian (n.r.: soțul său) m-a luat de bună și m-a lăsat. A început să plece la treabă, omul a fost bonă în tot acest timp. N-am fost atât de mult plecată niciodată, mai ales fără Lucian. Eu am făcut shopping, ca orice femeie”, a spus Andreea Bănică…

„Am cheltuit banii toți, aproape. E absolut normal. Am făcut cumpărături peste tot, am trimis acasă pentru copiii, că întâi le luam lor. Eu sunt cu poșetele, pantofii. Am fost la păcănele prima și ultima oară în viața mea. La mine nu vin banii așa cu noroc, doar cu munca. Am băgat 20 de dolari și n-a fost suficient. N-am câștigat și am zis că mai bine îmi iau o poșetă”, a adăugat aceasta.

Surse: spynews.ro, cancan.ro, click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed