HomeStiri Mondene Andreea Berecleanu, destăinuiri

Andreea Berecleanu, destăinuiri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Andreea-Berecleanu.jpg

Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu (40 de ani) face parte din categoria vedetelor care susţin legea antifumat. Aceasta a declarat că era nemulţumită de fumul din localuri şi consideră că aceasta este cea mai bună decizie care putea fi luată, în ceea ce priveşte fumatul, deoarece fumatul afectează grav starea de sănătate. 

Andreea-Berecleanu

În cadrul unui interviu oferit unui ziar local, vedeta a declarat:

„Pot să vă spun că pe mine mă deranjează fumul şi mă deranjează şi în locurile unde existau până acum spaţii destinate fumătorilor, pentru că fumul se simte. Atâta timp cât noi nu dăunăm sănătăţii celorlalţi prin faptul că nu fumăm şi viceversa ar trebui să fie valabilă. Înţeleg că nici afară nu vor avea foarte multe locuri în care să poată fuma… pe terase, în preajma copiilor… Este mai complicat, însă cred cu tărie că o să ne adaptăm, aşa cum au făcut-o şi alte naţii, fără să fie vreo tragedie”. 

„Îl am pe tatăl meu care, din păcate, încă mai fumează. Aşadar, cunosc foarte bine părerea fumătorilor. Pentru că vorbim clar despre un viciu care mi se pare foarte periculos şi nu trebuie tratat precum o vorbă în vânt, ştim foarte bine că sunt adolescenţi care fumează… Singura prelegere prin care eu aş putea să fiu credibilă faţă de copiii mei este propriul exemplu. Eu am fumat, la un moment dat, ocazional, însă pentru ei m-am lăsat definitiv. Trebuie să fiu eu un exemplu pentru ca să le pot pretinde ceva”, a continuat aceasta.

Sursa photo: viva.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed