Home Stiri Andreea Mantea are emoții mari: „Sunt gravidă”

Andreea Mantea are emoții mari: „Sunt gravidă”

autor Buinoschi Andreea
392 vizualizari

Vedeta Kanal D are propria emisiune TV, intitulată Trăiri alături de Andreea Mantea, în care le arată fanilor tot ceea ce i se întâmplă. Ediția din seara aceasta va fi una plină de emoții pentru fosta prezentatoare, deoarece va aștepta rezultatul testului COVID-19.

Deoarece, de când are propria emisiune, Andreea a intrat în contact cu foarte multe persoane, a decis să își facă testul, pentru a se asigura că totul este în regulă. Cum orele până la aflarea rezultatului nu sunt ușoare pentru nimeni, aceasta a făcut haz de necaz, făcând aluzie la o posibilă sarcină.

Dacă ai două linii, înseamnă că sunt gravidă”, a spus vedeta, pentru a-și lua gândul de la un posibil rezultat negativ, conform celor de la wowbiz.ro.

Chiar dacă testul de sarcină a fost o glumă, putem spune despre Andreea Mantea că este o mamă de nota zece. Deși proiectele în care a fost implicată nu au fost deloc puține la număr, aceasta a reușit să își facă timp și pentru copilul ei, micuțul David.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și, decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el să fie transportat de colo-colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine, doar că în spatele camerelor.

El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum, de când a auzit că are voie în fața camerei, se duce și le explică: «Veniți să vă arăt, aici este jucăria mea!». Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii Invitatul de 12…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies