Andreea Mantea are emoții mari: „Sunt gravidă”

Share

Vedeta Kanal D are propria emisiune TV, intitulată Trăiri alături de Andreea Mantea, în care le arată fanilor tot ceea ce i se întâmplă. Ediția din seara aceasta va fi una plină de emoții pentru fosta prezentatoare, deoarece va aștepta rezultatul testului COVID-19.

Deoarece, de când are propria emisiune, Andreea a intrat în contact cu foarte multe persoane, a decis să își facă testul, pentru a se asigura că totul este în regulă. Cum orele până la aflarea rezultatului nu sunt ușoare pentru nimeni, aceasta a făcut haz de necaz, făcând aluzie la o posibilă sarcină.

Dacă ai două linii, înseamnă că sunt gravidă”, a spus vedeta, pentru a-și lua gândul de la un posibil rezultat negativ, conform celor de la wowbiz.ro.

Chiar dacă testul de sarcină a fost o glumă, putem spune despre Andreea Mantea că este o mamă de nota zece. Deși proiectele în care a fost implicată nu au fost deloc puține la număr, aceasta a reușit să își facă timp și pentru copilul ei, micuțul David.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și, decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el să fie transportat de colo-colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine, doar că în spatele camerelor.

El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum, de când a auzit că are voie în fața camerei, se duce și le explică: «Veniți să vă arăt, aici este jucăria mea!». Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii Invitatul de 12…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news