Home Stiri Mondene Andreea Mantea, declarații despre cea de-a doua sarcină

Andreea Mantea, declarații despre cea de-a doua sarcină

autor Mirela
978 views

Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar zilele trecute, după ce a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram. Aceasta purta o rochie mai largă ce lăsa impresia unei burtici de gravidă.

Cum internauții au niște ochi extrem de vigilenți, au sesizat imediat acest lucru și au început să îi lase tot felul de întrebări legate de sarcină. Vedeta de la Kanal D a ținut să lămurească toate aceste zvonuri, spunând, spre marea dezamăgire a fanilor ei, că nu este gravidă și că totul este cauzat de croiala rochiei.

„Mulțumesc frumos, dar… nu sunt însărcinată. Așa stă rochia”, a mărturisit Andreea, conform cancan.ro.

În ciuda faptului că Andreea Mantea are o carieră de succes și de invidiat, pentru a ajunge la această performanță, vedeta a trebuit să facă foarte multe sacrificii. Fosta prezentatoare a trebuit să găsească un echilibru între locul de muncă și timpul pe care trebuia să îl petreacă alături de fiul său, David.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și, decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo-colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine, doar că în spatele camerelor.

El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum, de când a auzit că are voie în fața camerei, se duce și le explică: «Veniți să vă arăt, aici este jucăria mea». Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Invitatul de la 12…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed