Home Stiri Mondene Andreea Mantea nu se mai ascunde. Le-a arătat tuturor cine este logodnicul său

Andreea Mantea nu se mai ascunde. Le-a arătat tuturor cine este logodnicul său

autor Mirela
1,2K views

După o bună perioadă de timp în care și-a ținut relația departe de ochii presei, vedeta de la Kanal D a postat prima poză cu acesta. Într-un cadru romantic, pe malul mării, sub luna plină, cei doi s-au sărutat cu patimă și aceasta a făcut public momentul.

Deși în poză nu se vedete chipul bărbatului, fanii au felicitat-o și i-au urat să fie la fel de fericită și în continuare. Cum era de așteptat, anumite persoane au fost deranjate de faptul că Andreea încă îi ține identitatea ascunsă. Cu toate acestea, bruneta le-a arătat internauților și inelul de logodnă, semn că lucrurile sunt serioase.

„Felicitări! Meriți să fii fericită, iubită și sănătoasă!  Să vă iubiți veșnic!”, „Ai primit inelul, cine e norocosul?” și „Bă, frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei, este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva. Și, dacă ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun, (…)! Nu este obligată de nimeni să-l arate! Ea este un înger și Doamne ajută să semăn la frumusețe și la caracter cu ea! (…)”, sunt câteva dintre comentariile pe care Andreea le-a primit.

Mai mult decât atât, se pare că cineva știe și numele bărbatului. Deoarece a fost confundat cu Victor Slav, se pare că inițiala este aceeași: „Tot cu V incepe, dar nu e Victor?”.

„Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună. Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au declarat surse apropiate, conform impact.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed