Andreea Mantea a renunțat la dietă

Share

Andreea Mantea recunoaște că a renunțat la dietă și că a acumulat câteva kilograme, în ultima perioadă. 

andreea-mantea

Prezentatoarea a renunțat chiar și la mersul la sală. Vedeta este foarte pasionată de mâncare și recunoaște că acest lucru o face să ia în greutate: „Îmi place să gătesc, dar nu improvizez. Sora mea improvizează și nu prea iese. Gătesc și noaptea. Îmi place mâncarea picantă. Mănânc foarte picant și pentru că îmi place, și pentru că ajută la arderi. Încerc să găsesc cât mai multe variante ca să scap de kilograme și am ajuns la concluzia că ardeiul iute este foarte bun”, a declarat Andreea Mantea.

10-andreea-mantea-02_01_9b59a852ef

„Despre sală și despre sport am vorbit recent cu niște prietene. Consider că aceia care îți spun adevărul își sunt prieteni. Și m-am văzut cu niște prietene cu care nu m-am mai văzut de prin vară. Și mi-au zis: «Doamne, ce te-ai îngrășat. Atârnă carnea pe tine. Uite în ce hal. Dar arătai atât de bine astă-vară și acum ce ai făcut?». N-am mai mers la sală de vreo două luni și atunci când mergeam, mergeam o zi da, o zi nu. la un moment dat mi-am luat și o bandă acasă, pentru cardio, pentru că cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci dacă nu ai timp de sală este să faci acest exercițiu de cardio pe stomacul gol, dimineața, cum te-ai trezit. Minimum 30 de minute, maximum o oră. Mi-aș dori să țin o dietă, dar nu pot…

În momentul de față chiar nu. Dar recunosc că de ceva timp încerc să mănânc sănătos. A fost o perioadă foarte lungă din ianuarie până în luna iunie, în care am fost foarte strictă cu ce am mâncat. Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată. Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu”, a povestit Andreea Mantea.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news