HomeStiri Mondene Andreea Mantea se pregătește să semneze cu Antena 1

Andreea Mantea se pregătește să semneze cu Antena 1

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Andreea Mantea se pregătește să semneze cu Antena 1 in Stiri Mondene

Schimbare majoră în cariera Andreei Mantea! Prezentatoarea se pregătește să schimbe posturile de televiziune, după ce s-a făcut remarcată la Kanal D. Se pare că totul ar fi pornit de la emisiunea pe care o prezenta, deoarece schimbările care au fost făcute atunci nu i-au fost pe plac.

Andreea Mantea se pregătește să semneze cu Antena 1 in Stiri Mondene

Conform cancan.ro, Andreea Mantea a fost extrem de deranjată de faptul că nu mai prezintă show-ul matrimonial Puterea Dragostei, dar și de faptul că noua sa emisiune, Trăiri alături de Andreea Mantea, nu are foarte mult rating. Din această cauză, fosta prezentatoare se pregătește să semneze cu postul concurențial, Antena 1.

Se pare că show-urile matrimoniale sunt cele care îi plac cel mai mult, acesta fiind și motivul pentru care negociază un contract pentru cârma emisiunii Mireasa, prezentată, în acest sezon, de către Simona Gherghe.

Andreea Mantea se pregătește să semneze cu Antena 1 in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, Andreea a oferit un interviu pentru Formula AS și a vorbit despre cum primul ei loc de muncă a ajutat-o să ajungă pe micile ecrane. Aceasta s-a angajat la un restaurant de la care a fost cooptată de către o reprezentantă a unei agenții de modele.

„Pe la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu.

Andreea Mantea se pregătește să semneze cu Antena 1 in Stiri Mondene

Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a spus Mantea, pentru sursa menționată anterior, conform cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed