Home Stiri Gabi Bădălău îi aduce acuzații grave Claudiei Pătrășcanu. Afaceristul susține că fosta soție l-a scuipat

Gabi Bădălău îi aduce acuzații grave Claudiei Pătrășcanu. Afaceristul susține că fosta soție l-a scuipat

autor Buinoschi Andreea
181 vizualizari

Nici acum lucrurile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu par să se fi liniștit. De data aceasta, cel care face acuzațiile este chiar Gabi Bădălău. Omul de afaceri susține că, în momentul în care a mers să își ia copiii, Claudia l-ar fi scuipat, spunând că cei mici nu vor să meargă la el.

„Eu am stat la mașină vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul șoferului și i-am zis să sunt la poartă. A ieșit într-un mare scandal și țipete și a făcut acea fază (n.r l-a scuipat) și ea probabil se aștepta să reacționez. Eu nici măcar nu m-am șters.

Lucrurile sunt mult mai importante decât scuipatul. Am o hotărâre judecătoreasă definitivă și irevocabilă, era weekendul meu să-i iau astăzi și să-i duc duminică înapoi. Claudia n-a binevoit să mi dea și cam asta s-a întâmplat. Ea invocă faptul că nu vor copiii”, a spus Gabi Bădălău, pentru cei de la Antena Stars.

În urmă cu doar câteva zile, Claudia a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care vorbea despre modul în care este terorizată de fostul partener. „Cum se face că nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcotă, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Cum se face că se aliază cu domnul prezentator C și cu domnul jurnalist H și minciunesc cât le ține gura și audiența?! Da,recunosc, am făcut o greșeală să cred că acei oameni, de la acea emisiune, vor înțelege prin ce trec și mă gândeam că vor sprijini astfel de situații, dar important este să și facă emisiunea.

Orice aș vrea să fac, orice aș vrea să muncesc pentru copiii mei, îl deranjează pe acest Bădălău și asta pentru că independența mea, l-a deranjat tot timpul. Dacă plec sa-mi filmez clipul o zi, mă terorizează cu mesaje că nu sunt lângă copii. Dacă plec până la Market, mă exasperează, dacă plec după marfa pentru magazinul meu online, mă traumatizează cu alte mesaje”, a scris aceasta, pe rețelele de socializare.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies