HomeStiri Mondene Andreea Mantea, suferință cumplită! Fiul ei a fost bătut: „E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe”

Andreea Mantea, suferință cumplită! Fiul ei a fost bătut: „E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 693 views
Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri Mondene

De curând, Andreea Mantea a spus că fiul ei, David, vine bătut acasă, deoarece le ia apărarea colegilor săi atunci când sunt agresați fizic sau verbal. Deși este mândră că fiul său nu este violent, vedeta Kanal D și-ar dori ca acesta să se apere în astfel de situații.

Andreea Mantea, suferință cumplită! Fiul ei a fost bătut: „E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe” in Stiri Mondene„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea «nu, mama, că e mic». Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Andreea Mantea, suferință cumplită! Fiul ei a fost bătut: „E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe” in Stiri MondeneDar, când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe, atunci vin și întreb: «Dar tu de ce nu?». Eu vreau să se apere. Zice: «Mama, eu nu pot să lovesc un copil»”, a spus Andreea Mantea, potrivit viva.ro, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Dacă fiul său este agresat la școală, în urmă cu ceva timp, Andreea Mantea a spus că a fost și ea victima violenței, dar, de data aceasta, din partea lui Cristi Mitrea, fostul ei partener.

Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri Mondene„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a mărturisit Andreea Mantea pentru wobiz.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed