Andreea Marin recomanda cel mai nou tratament impotriva ridurilor pe care il foloseste acasa


577
loading...

Cele mai noi și mai eficiente tratamente antirid ne sunt oferite de către vedetele noastre. Este și cazul Andreei Marin, care a recunoscut că nu este împotriva operațiilor estetice, însă dacă se poate, folosește tot felul de creme și geluri, deoarece nu suportă durerea și acele.

Andreea Marin recomanda cel mai nou tratament impotriva ridurilor pe care il folosesc toate vedetele.

Cea mai nouă descoperire în materie de tratamente antirid este prezentată și folosită și de către Andreea Marin.

Andreea Marin este o femeie foarte frumoasă, care a știut întotdeauna să aibă grijă de tenul său.

Chiar dacă ridurile au început să apară, Andreea a recunoscut că are un tratament-minune pe care îl recomandă tuturor femeilor care vor să scape de ridurile de pe față și gât, fără intervenția medicului estetician.


„Admir femeile care sunt energie pură, inspirație și iubire, care știu să treacă prin timp frumos și demn, fără teama de a-i zâmbi cu încredere vieții, chiar și atunci când depășesc un prag al vârstei: 30, 40, 50… De la astfel de femei poți învăța cu încredere despre echilibru, frumusețe la orice vârstă, naturalețe, feminitate. Le privesc cu admirație, le citesc cu plăcere, învăț împreună cu ele… TRATAMENTUL CONȚINE UN FLACON DE GEL care ajută la umplerea ridurilor cu un conținut de șase molecule de acid hyaluronic, o cremă hidratantă și două aplicatoare interesante ca și formă, care seamănă cu niște seringi, doar că… vestea bună e că nu au ace! 🙂 Cu ajutorul lor am aplicat produsul dermatocosmetic pentru a umple ridurile fine de pe față și gât…
Mi se potrivește această alegere, pentru că nu implică durere și îl pot folosi acasă, în propriul confort”, a fost recomandarea Andreei Marin.

Citește și:  Mihai Mitoșeru nu se mai ascunde! A dezvăluit motivul real al divorțului dintre el și Noemi

loading...