HomeStiri Mondene Andreea Marin divorțează luni. Ce mesaj plin de optimism le-a transmis fanilor

Andreea Marin divorțează luni. Ce mesaj plin de optimism le-a transmis fanilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 853 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/andreea-marin-divorteaza-luni-ce-mesaj-plin-de-optimism-le-transmis-fanilor.jpg

Divorțul Andreei Marin și al lui Tuncay Ozturk va avea loc pe 13 februarie. Înainte de marele eveniment care-i va separa definitiv, cei doi postează mesaje pline de optimism pe rețelele de socializare.

andreea-marin-divorteaza-luni-ce-mesaj-plin-de-optimism-le-transmis-fanilor

Andreea Marin și Tuncay Ozturk vor apărea pentru ultima dată în calitate de soț și soție luni, 13 februarie, în fața instanței, unde se vor discuta motivele care au dus la separarea lor. Cu toate că cei doi trebuie să treacă peste un hop destul de important din viața lor, Andreea și Tuncay par foarte optimiști, dacă ne uităm peste postările lor de pe rețelele de socializare.

În această dimineață, Andreea Marin și-a îndemnat prietenii virtuali să-și asculte inima. „Lasă-ți inima să facă ce știe mai bine. Să iubească viața. Hrănește lumina din inima ta. #writingsofvinati #pretuiesteviata #positiveenergy #love #heart #life #goodmorningworld”, a scris Zâna pe contul ei de Facebook.

În schimb, Tuncay Ozturk îndeamnă la compasiune, sfătuindu-și fanii să fie atenți la cei din jurul lor. „«Dacă în drumul tău întâlnești un om prea obosit ca să-ți poată dărui un surâs, lasă-i-l pe al tău.» Dale Carnegie”, a scris fizioterapeutul turc pe o rețea de socializare.

Tuncay Ozturk și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de câțiva ani. Cei doi s-au cunoscut în timp ce vedeta l-a vizitat pe medic la un spital din Turcia și i-a cerut ajutorul în legătură cu o problemă de sănătate. După mai multe vizite făcute de Zână pentru tratament, cei doi au decis să iasă împreună…

După ce cei doi s-au căsătorit, Tuncay Ozturk s-a mutat în România și și-a deschis un cabinet medical privat. Când totul părea că e doar lapte și miere în relația lor, cei doi au anunțat că s-au separat. Ruptura s-a produs în luna noiembrie a anului trecut, cei doi urmând să divorțeze și în acte luni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed